LANGE KURSER

KVALITETSUNDERVISNING OG KREATIV UDFOLDELSE

På Oasehøjskolen møder du hver uge en ny gæsteunderviser, som er toptunet og har stor indsigt i lige netop det emne, som de er blevet bedt om at undervise i. En gæstelærer er her typisk fra mandag middag til onsdag middag.

Du kan se listen med gæstelærere HER.

De andre dage underviser skolens faste lærere. Vi har dannelsesfag, livsmestirng, aktuelt, profilfag, valgfag, og arrangerer projektdage/projektuger, grønne projektdage, fordybelsesdage og meget mere.

Vi vægter kreativ udfoldelse højt, og med kreativ udfoldelse mener vi ikke nødvendigvis pensel og maling - det er bredt forstået. Det kan være outdoorliv, som vi har en del af, det er musisk, f.eks. ved at skrive egne sange, det er i fag, hvor vi laver nyt til gammelt - enten møbler eller gennem syning, og det er i vores krealokale, hvor der bliver tegnet, malet og leget med keramik.

Du kan se listen over valgfag HER

Desuden elsker vi praksis. Kan du ikke gøre det, har du ikke lært det. Meget undervisning i dag taler kun til det intellektuelle, men det er vigtigt selv at afprøve, selv at tage ved læring og selv mærke, hvad der virker for mig. Derfor afprøver vi det vi lærer: Vi taler ikke bare om bøn, men vi afprøver forskellig praksis, vi taler ikke bare om projektledelse, men afprøver det i praksis, vi taler ikke bare om åndelighed, men afprøver forskellige facetter i praksis.

Vi hylder ånd, sjæl og legeme, og alle tre dele får plads i dit højskoleophold.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_005.jpg
Streg OH 1_edited.png
Streg OH 1_edited.png
Streg OH 1_edited.png