TAK TIL ULLA OG STEEN

Ulla og Steen Balle Kristensen valgte med udgangen af december 2020 at stoppe som forstanderpar på Oasehøjskolen.

 

Det er ingen underdrivelse, at der forud for dette er gået 2 1/2 år med en arbejdsindsats, pionérånd og kraftanstrengelse på den helt store klinge. Fra første sekund kastede de sig frygtløst og håbefuldt ud i et projekt, hvor der så at sige ikke var garantier for noget som helst. Vi havde en drøm og et håb; de købte fuldstændig drømmen, smed alle tøjler og gav sig 100% plus det løse.

 

Med lodder og trisser, hårdt slid og foldede hænder, fik de startet første højskolehold i januar 2019. Det var i sandhed en stor og festlig dag. Første hold blev til andet hold, tredje hold og kulminerede i fjerde hold i efteråret 2020 med en propfyldt skole. I lyset af denne titan-indsats, traf de beslutningen i starten af november, at de havde leveret, hvad der stod i deres magt og at andre nu måtte gribe rorpinden for Oasehøjskolen.

 

Bestyrelsen måtte i arbejdstøjet og det lykkedes at finde Jakob Bjerrum Swartz som afløser, og det er vi som bestyrelse glade og taknemmelige for, så det gode pionérarbejde kan fortsætte.

 

På bestyrelsens vegne vil jeg med denne hilsen gerne takke, rose, komplimentere og hilse på Ulla og Steen, som gav alt i startfasen og kvittere for, at Oasehøjskolen overhovedet blev en realitet. Hvis det, vi gør, bliver til noget, er det Guds værk og vi andre hjælper med lidt håndkraft, efter bedste evne; her har de som forstanderpar givet mere, end nogen overhovedet kunne forvente og forlange.

 

Vi ønsker Ulla og Steen god vind og Guds velsignelse og takker for kampen, som trak os rundt i alle hjørner af følelsesregistret!

 

På vegne af højskolens bestyrelse

Jakob Carl Christensen

Næstformand