HAR DU ALTID DRØMT OM AT BO PÅ EN HERREGÅRD?

Når du tjekker ind på Oasehøjskolen, så får du samtidig chancen for at bo i  herregårdslignende bygninger. Historien går tilbage til 1880, dengang hed den Bøgildgård, siden blev det til Oustruplund.

Oasehøjskolen har en hovedbygning med undervisningslokale, spisesal, køkken, bibliotek og kontorer. I bygningen ved siden af er 'Lindehuset', som har fire fløje i to etager, og som er den bygning, hvor du bor. Mellem fløjene er der køkkenalrum og dagligstue, så det bliver ofte der, man samles til hygge. Du kommer til at bo på et rummeligt to-mands værelse, og der er badeværelse på gangen, som typisk fire elever deler.

I en tredje bygning er der elevernes café, hvor der ofte er hygge om aftenen, lovsangsaftener, kulturaftener og meget andet. Der er også et billardrum. Bygningen rummer også musiklokale, studie og kreative lokaler. Desuden råder skolen over en gymnastiksal.

Den store park rundt om skolen er et kapitel for sig, og danner en fantastisk ramme. Her er bålhytte, kravlegård til basketball og fodbold samt discgolf.

Når folk besøger os hører vi igen og igen fra dem, at vi har nogle fantastiske rammer, at her er hyggeligt og hjemligt, og at stedet er imponerende. Det synes vi også selv, og kan kun opfordre dig til at komme på besøg inden du begynder, så du kan se dit eventuelle kommende hjem.

Book gerne en rundvisning ved at skrive på oplev@oasehojskolen.dk

Tag en rundvisning sammen med Thea og Signe