REJS VIDERE MED OS...

Hvis dit udenlandsophold som backpacker, studerende, volontør eller dit bibelskoleophold i udlandet er blevet afbrudt pga. Corona, så brænder vi for at tage dig med på en ny og spændende rejse på Oasehøjskolen. Vi har tilrettelagt

et særligt 10 ugers forløb fra den 19. april – 27. juni 2020.

MED PÅ REJSEN FÅR DU...

En vild personlig rejse, som i den grad vil rykke dig. Vi brænder for, at udfordre dig, så du oplever Gud på nye måder. Inspirere dig til forandring, og give dig mod og værktøjer til at handle i verden. Vores slogan er: MÆRK GUD / REJS DIG / BEVÆG VERDEN.

Læs mere om vores tre statements HER

 

Der er allerede 26 elever på højskolen, men de tager gerne imod dig og andre hjemvendte, så I også bliver en del af det fantastiske fællesskab.

UNDERVISNING OG VALGFAG

Det unikke ved Oasehøjskolen er vores kompetente lærere og gæsteundervisere, som er specialister i hvert deres felt. Næsten hver uge kommer der en ny gæsteunderviser, ligesom vi har mere end 10 valgfag du kan vælge imellem i løbet af de 10 uger. Valgfagene ligger i eftermiddagstimerne. Vi har også en række fællesfag som f.eks. lovsang, livsmestring, aktuelt og hver uge har vi cellegrupper.

Du finder en uge for uge detaljeret beskrivelse af opholdet samt valgfag ved at klikke HER

PRIS

Ugeprisen på Oasehøjskolen er 1.450 kr., hvilket inkluderer kost, logi, undervisning og hærvejstur. Alt i alt kommer dit ophold til at koste 14.500 kr., - det eneste du skal have op af lommen ved siden af er lommepenge. 

 

Vi opkræver ingen penge før du ankommer.

Har du yderligere spørsmål er du altid velkommen til at skrive til os på forstander@oasehojskolen.dk eller ringe på 2240 6858.

Følg os på sociale medier

  • Oasehøjskolens Facebook
  • Oasehøjskolens Instagram

© Oasehøjskolen | Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup. Telefon: 22 40 68 58