NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   NYT   

PROFILFAG - EN DAG I FORDYBELSE

Du vælger et af vores profilfag og får givet en dag om ugen til fordybelse i lige præcis dit fag. Fra efteråret 21 udbyder vi NATURE og ARTS. Fra foråret 22 kommer yderligere et profilfag: TRO & TJENESTE.

DSC_0158.JPG

NATURE

Profilfaget NATURE er for dig, der ønsker fællesskab i naturen, og gerne vil op i en trætop, køre på mountainbike, lære at sanke urter, lave mad over bål, løbe orienteringsløb og meget, meget mere. Adventure, outdoorliv, mountainbike, ledelse, bæredygtighed og motion går hånd i hånd i det her profilfag, som du bruger en hel dag på om ugen.

 

Undervisningen foregår primært udendørs. Du bliver introduceret til, hvordan du skaber hygge om et bål, får udfordret og udviklet dine personlige grænser og selv bliver dygtig til at lede andre i  udendørs aktiviteter, og derved skabe samvær og rum for at dele liv og tro.

 

I det her profilfag arbejder vi også med bæredygtighed og forvalterskab af naturen som Guds skaberværk.

Med andre ord kommer du på eventyr i naturen, og du kommer til at mærke og smage den, og du kommer til at elske den og overleve i den. Du vil helt sikkert blive udfordret fysisk og mentalt.

Lærer: Thomas Hjort

ARTS

Profilfaget ARTS er kreativitet ud over alle grænser. Du får mulighed for at arbejde med det kreative indenfor musik, drama og billedkunst.

 

Der er undervisning og øvelser i generelle kreative processer og kunstens betydning for menneskelivet, samfund og kirke, og praktiske øvelser der deles op mellem musik, drama og billedkunst. 

 

Du bliver en del af at planlægge events som for eksempel koncerter og udstillinger.

Du vil helt sikkert blive udfordret og komme vidt omkring i din kreativitet og få vakt ny kreativitet til live.

 

For dig som er musisk indgår bl.a. stemmetræning, sammenspil, sangskrivning i profilfaget

 

For dig der gemmer på en skuespiller er der rig mulighed for at udfolde dig som skuespiller og være en del af teatertruppen.

 

For dig der er mere til det visuelle, så er tegning og visuel kunst en del af det her profilfag, og du vil helt sikkert blive langt bedre til at tegne, male og udtrykke dig visuelt.

Lærer: Peter Pedersen og Andreas Hejslet

DSC_2314_38.jpg