PRISEN

• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

På Oasehøjskolen vil vi gerne give dig det bedste højskoleophold, som muligt. Vi sørger derfor for god og spændende undervisning, lækker og nærende mad, smukke omgivelser på en herregård og en uforglemmelig udlandstur!

Et højskoleophold på Oasehøjskolen koster mellem 37.000 kr. og 41.350 kr. alt efter, hvor mange uger holdet indeholder.

Hvis du vælger at gå på ét af vores forårshold, er SommerOase i uge 29 en del af dit ophold, hvor vi skal bo i campingvogn og deltage i en fed sommerlejr.

Der er også mulighed for at søge om støtte til dit højskoleophold ved forskellige fonde, elevstøtteforeninger og kirker.

Forretningsbetingelserne for deltagelse på kurser er listet i bunden.

FORÅRSHOLD 2022

9. JANUAR - 18. JUNI

23 uger

33.350 kr. (ugepris)

I alt: 41.350 kr

Har du spørgsmål så skriv på chatten, på email til oplev@oasehojskolen.dk eller ring på 2599 7070

FORÅRSHOLD 2023

8. JANUAR - 17. JUNI
20 UGER

33.350 kr. (ugepris)
I alt: 41.350 kr

EFTERÅRSHOLD 2022

3. AUGUST - 22. DECEMBER
20 UGER

29.000 kr. (ugepris)
I alt: 39.000 kr

DER FINDES FORSKELLIGE MULIGHEDER FOR STØTTE TIL DIT HØJSKOLEOPHOLD

Du kan søge fonde, din kirke, elevstøttefonden eller det offentlige, hvis ikke du har mulighed for at betale for hele opholdet.

forretningsbetingelser

LANGE KURSER

Hvis du betaler hele beløbet inden kursusstart får du 500 kr ekstra i rabat! Husk at trække de 500 kr fra dine betalinger, hvis du betaler hele beløbet inden kurset starter.

Bemærk at indmeldelsesgebyr på 2000 kr. ikke refunderes ved afbud, men sikrer din plads på kurset.

AFMELDING EFTER KURSUSSTART

Ved afmelding efter kursusstart, opkræves der betaling for igangværende samt fire efterfølgende uger. Ugeprisen justeres svarende til opholdets varighed:

• 1 – 11 uger koster 1900 kr. pr. uge, da vi modtager mindre i statstilskud for elever der er her under 12 uger.

• Over 12 uger koster 1450 kr. pr. uge.

Vær opmærksom på at du kan komme til at hæfte helt eller delvis for studieturen hvis du melder fra.

AFLYSNING AF KURSER

Hvis kurset aflyses, refunderer vi den fulde kursuspris

PROGRAM

Detaljeret program og praktiske oplysninger om kurset sendes pr. mail senest fem uger før kursusstart.

AFBUD VED KORTE KURSER
  • Ved afbud senest fire uger før kursusstart refunderer vi det fulde kursusbeløb (ekskl. afbudsgebyr på 500 kr.)

• Ved afbud senere end fire uger før kursusstart og senest tirsdag kl. 12 før kursusstart refunderer vi halvdelen af det fulde kursusbeløb.

• Ved afbud senere end tirsdag kl. 12 før kursusstart refunderes kursusbeløbet ikke.