Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_020.jpg

PRISEN

For et uforglemmeligt højskoleophold

Streg OH 1_edited.png

Et højskoleophold på Oasehøjskolen koster mellem 37.000 kr. og 41.350 kr. afhængigt af, hvor mange uger holdet indeholder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Email: oplev@oasehojskolen.dk

Der er også mulighed for at søge om støtte til dit højskoleophold ved forskellige fonde, elevstøtteforeninger og kirker.

Forretningsbetingelserne for deltagelse på kurser er listet i bunden.

SOMMEROASE

Hvis du vælger at gå på ét af vores forårshold, er SommerOase i uge 29 en del af dit ophold, hvor vi skal bo i campingvogn og deltage på en fed sommerlejr.

Det betyder, at der er ca. en måneds pause på opholdet i starten af sommerferien, hvorefter den sidste uge bliver afholdt på sommeroase.

Prisen for en billet til SommerOase er inkl. i prisen for dit højskoleophold.

FORRETNINGSBETINGELSER

LANGE KURSER

Hvis du betaler hele beløbet inden kursusstart får du 500 kr ekstra i rabat! Husk at trække de 500 kr fra dine betalinger, hvis du betaler hele beløbet inden kurset starter.

Bemærk at indmeldelsesgebyr på 2000 kr. ikke refunderes ved afbud, men sikrer din plads på kurset.

AFMELDING EFTER KURSUSSTART

Ved afmelding efter kursusstart, opkræves der betaling for igangværende samt fire efterfølgende uger. Ugeprisen justeres svarende til opholdets varighed:

• 1 – 11 uger koster 1900 kr. pr. uge, da vi modtager mindre i statstilskud for elever der er her under 12 uger.

• Over 12 uger koster 1450 kr. pr. uge.

Vær opmærksom på at du kan komme til at hæfte helt eller delvis for studieturen hvis du melder fra.

AFLYSNING AF KURSER

Hvis kurset aflyses, refunderer vi den fulde kursuspris

PROGRAM

Detaljeret program og praktiske oplysninger om kurset sendes pr. mail senest fem uger før kursusstart.

AFBUD VED KORTE KURSER
  • Ved afbud senest fire uger før kursusstart refunderer vi det fulde kursusbeløb (ekskl. afbudsgebyr på 500 kr.)

• Ved afbud senere end fire uger før kursusstart og senest tirsdag kl. 12 før kursusstart refunderer vi halvdelen af det fulde kursusbeløb.

• Ved afbud senere end tirsdag kl. 12 før kursusstart refunderes kursusbeløbet ikke.