VELKOMMEN TIL OASEHØJSKOLEN

På Oasehøjskolen er vi passioneret i forhold til at drive højskole - at skabe et sted, hvor unge kan vokse både som mennesker og i deres forhold til Gud. Oasehøjskolen ønsker at udfordre dig til at opleve Gud på nye måder, inspirere dig til forandring, og giver dig mod og værktøjer til at handle i verden.

Oasehøjskolen blev stiftet i 2018 og det første elevhold begyndte i januar 2019. Det betyder, at vi er en af de nye højskoler, go dermed ikke er bundet op på en masse traditioner, normer og hvordan man plejer at gøre det. Modsat så har vi også allerede fundet en stærk platform for undervisning, valgfag, socialt liv, og hvordan vi ønsker at drive skolen som et væksthus med fokus på et åndeligt liv.

Vi er en selvstændig højskole med egen bestyrelse, men vi har rødder i og stærk tilknytning til DanskOase, som er en karismatisk bevægelse i Den Lutherske kirke. Men uanset kirketilknytning er man velkommen på Oasehøjskolen, og vores elever kommer med mange forskellige baggrunde.