MÆRK GUD. REJS DIG. BEVÆG VERDEN.

Vil du gerne finde dit ståsted i livet, blive klogere på hvem du er og omsætte idéer til handling?

Oasehøjskolen er en kristen højskole for dig, der vil udforske din tro, mestre livet og sætte verden i bevægelse.

Vi udfordrer dig til at opleve Gud på nye måder. Vi inspirerer dig til forandring. Vi giver dig mod og værktøjer til at handle i verden.

Vores ønske er, at dit højskoleophold bliver den vigtigste og bedste beslutning i dit liv.

OASE-HØJSKOLENS HISTORIE

Oasehøjskolen tog imod vores første hold elever i januar 2019. Skolen blev startet af ildsjæle fra bevægelsen DanskOase - deraf vores navn Oasehøjskolen.

Vi er en kristen højskole. Derfor snakker vi om tro, eksistens og livets store spørgsmål. Vi udforsker Bibelen som grundlag for vores kultur, eksistens og etik.

Du behøver ikke tro på en særlig måde for at være med. Men vi håber, du vil tage nye skridt sammen med Gud. Det udfordrer vi dig på.

Vi har et rummeligt og accepterende højskolefællesskab, hvor der er plads til at være på vej i livet. Vi arbejder med kreativitet, folkelig oplysning, demokratisk dannelse og personlig udvikling. Nøjagtig som du kan forvente det på en højskole.

Oasehøjskolen er som kristen højskole en af Danmarks ca. 70 folkehøjskoler og står derfor til ansvar overfor Kulturministeriet for vores virke. Vi er en selvejende institution med egen bestyrelse.

Mød bestyrelsen her.

Regitze Engelhardt Fuhrmann
Lærer, åndelig praksis  Kommunikationsmedarbejder

LEDIGE STILLINGER

Vi har desværre ingen ledige stillinger lige nu.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_063_edited.jpg

GÆSTEUNDERVISERE

Mathias Waage Petersen

Præst i Holstebro Oasekirke

Martin Drengsgaard

Præst i Bethlehemskirken i København

Julie Kajgaard

Julie Kajgaard er ansat i Israelsmissionen i en tre-årig projektstilling som teologisk netværker.

Thomas Willer

Uddannet sociolog og præst i Aalborg Vineyard

Helle Gottenborg

Helle er selvstændig. Uddannet coach med speciale i stress, sygeplejerske, neurofeedback terapeut og studerer psykoterapi på SIF.

Ole Backer Mogensen

Til dagligt arbejder Ole som Formand for DanskOase, go er desuden præst i Folkekirken i Græsted. Ole underviser i 'Discipelskab og kristent hverdagsliv'.

Elisa Morberg Wejse

Præst i Odder Frimenighed

Frans Vestergaard

Præst i Silkeborg Oasekirke

Bodil Skjøtt

Bodil Skjøtt er uddannet teolog. Hun er tidligere generalsekretær for Israelsmissionen, og har været udsendt til flere lande i verden, senest Hong Kong for Areaopagos

Arvid Asmussen

Til daglig er Arvid lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke. Han underviser i "historier og sange"

Torben Mathiesen

Til dagligt arbejder Torben for Foreningen af Kristne Friskoler (FKF). Han har tidligere været leder i Ordet og Israel. Han underviser i bibelske fag som f.eks. Johannes Åbenbaring, Daniels, Ezras og Nehemias' bøger samt 'Bibelens røde tråd'.

Krista Korsholm Bojesen

Krista er psykolog og har stor erfaring med emnet skam. Hun underviser i emnet "skam og nåde"

Simon Nøddebo Balle

Til dagligt arbejder Simon som afdelingskoordinator på Aarhus Universitet. Simon undervise i Etik.

Anika Follmann

Til dagligt er Anika Landsleder for Børne- og UngdomsOase (BUO), og hun underviser i "Diakoni."

Leif Johanson

Til dagligt er Leif Diakonipræst ved Odder Frimenighed. Leif vil undervise om Helligåndens kraft og gaver.

Elon Jepsen

Elon er sognepræst i Vor Frelsers Kirke i Vejle. Han underviser i trosforsvar

Anne Mie Skak Johanson

Anne Mie er sognepræst i Tyrstrup Kirke og formand for Mission Afrika. Tidligere formand for DanskOase. Hun underviser i "Danskernes tro gennem 1000 år."

Keld Dahlmann

Til dagligt arbejder Keld som International præst hos Aarhus Valgmenighed. Keld vil undervise om "Mission og kirkeliv på senmoderne vilkår".

Anette Gimm

Til dagligt arbejder Anette som Adjunkt i kommunikation på 3K (Diakonhøjskolen). Anette vil undervise om "Anerkendende kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering".

Morten Meiner

Til dagligt arbejder Morten som Sognepræst i Bording og Christianshede. Morten vil undervise i "Kirken i samfundet. Samfundet i kirken".