© Oasehøjskolen | Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup

Oasehøjskolen, 20. marts 2020

Kære venner af Oasehøjskolen

Vi vil gerne orientere jer om Oasehøjskolen midt i Corona-krisen. Kulturministeriet bad alle højskoler om at sende eleverne hjem, og vores 26 elever forlod derfor skolen fredag den 13. marts.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, fordi eleverne var i en god proces både åndeligt og menneskeligt. De havde netop afsluttet undervisningen om Helligånden og dens gaver, og lige præcis det forløb rykker ved deres relation til Jesus. Vi beder om, at Helligånden vil fortsætte sit arbejde, og at de må have tillid til Gud midt i Corona-krisen.

KONSEKVENSERNE

Økonomisk er det fortsat lidt uklart, hvordan vi står. Men Kulturministeriet har meldt ud, at de vil holde hånden under højskolerne. For os betyder det, at vi opretholder statstilskuddet i de uger, hvor skolen er lukket. Tak Gud for det!

Markedsføringsmæssigt er vi selvfølgelig sat i stå i forhold til alle de events, hvor vi skulle præsentere Oasehøjskolen. Men vi har tillid til, at Gud på trods af denne pause sender elever til efterårsholdet, der begynder den 2. august.

MIDT I KRISEN ER VI KLAR MED EN NY IDE, der gerne skal fylde skolen med flere unge, der er klar til at blive udfordret i deres liv med Gud. Mange unge har lige nu fået afbrudt en rejse eller et bibelskoleophold i udlandet, og til dem har vi et enestående tilbud om at rejse videre sammen med os.

Allerede i næste uge markedsfører vi et nyt minihøjskoleophold med start den 19. april og med en varighed på 9 uger. Vi har brug for din hjælp til at fortælle om muligheden - gerne med en konkret opfordring til at fortsætte rejsen på Oasehøjskolen.

Vi har et inspirerende miljø med undervisning i både Bibel og kristenliv. Samtidig har vi dygtige lærere, der kan undervise i musik, kreativitet og andre valgfag. Vi bor i skønne herregårdsrammer midt i en fantastisk natur, hvor der er gode muligheder for stilhed og refleksion.

FORBØN

Med denne hilsen vil vi samtidig opmuntre jer til at bede for Oasehøjskolen:

Bed for vores elever, at det, de allerede har fået med, må vokse i dem og blive til udrustning til gavn for vores kirke og samfund. Bed for vores økonomi, markedsføring og for, at vi må holde modet oppe.

Til sidst vil vi bare sige: Vi har det godt, vi sprudler af ideer og glæder os rigtig meget til at få eleverne hjem igen, for det er gennem dem, Gud igen og igen manifesterer sig.

Da vi sendte eleverne hjem i fredags, var det med ord fra Jeremias 29,11: ”Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb”.

Med ønsket om Guds fred

Ulla og Steen Balle Kristensen