MEDVANDRING!

Vi tilbyder en frivillig ordning som vi kalder mentorordning. Når du begynder på Oasehøjskolen kan du vælge om du cirka hver 14. dag vil mødes med en anden voksen. Vores mentorer er voksne, der har valgt at bruge noget af deres tid på at være sammen med vores elever, og de gør det frivilligt.

Tanken er, at I bruger cirka en time sammen, hvor I kan dele liv. Vores erfaring er, at mange har glæde af at følges med et andet menneske, som ved hvad det vil sige at lytte og som har erfaring med at guide unge videre i livet, og som selv har levet et langt liv med Gud. Det er et uforpligtende møde, og du sætter selv rammerne sammen med din mentor.

DET BETØD MENTORORDNING FOR MIG

"Det her er Tove og jeg, og vi har fulgtes i en mentorrelation de sidste fem måneder. Jeg har oplevet helt vildt meget godt ved at have en mentor. Det at dele liv med en der har mere livserfaring og lade hende guide mig, holde mig op på ting og sige noget ind i mit liv har været en kæmpe gave. Hun har sagt en masse kloge ting ind i mit trosliv, og de tanker jeg ellers har gjort mig.


Opmuntringen herfra vil i dag lyde på alt det gode ved mentorskab, men også et bibelvers Tove i dag havde med til mig":
“Når I beder til mig om hjælp, vil jeg høre jer”
- Jeremias’ bog 29,1

Elisabeth Hejslet, foråret 2019

Følg os på sociale medier

  • Oasehøjskolens Facebook
  • Oasehøjskolens Instagram

© Oasehøjskolen | Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup. Telefon: 2599 7070 kl. 9.00 - 15.00. oplev@oasehojskolen.dk