VI VIL INSPIRERE OG UDFORDRE DIG!

Vi har en lang række dygtige og kompetente lærere og gæsteundervisere, som hver især brænder for at give dig den bedste undervisning.
I løbet af en uge har du typisk to en halv dags undervisning med de ansatte på Oasehøjskolen og to en halv dags undervisning med en gæstelærer.

MEDARBEJDERE

Steen Balle Kristensen

Forstander@oasehojskolen.dk

"Jeg brænder for at skabe et trygt fællesskab, hvor du kan tilegne dig ny viden og stille livets helt store spørgsmål, men også erfare Guds nærvær gennem refleksion og fordybelse."

Ulla Kristensen

Forstander@oasehojskolen.dk

"Vi brænder for at skabe et trygt fællesskab, hvor du kan tilegne dig ny viden og stille livets helt store spørgsmål, men også erfare Guds nærvær gennem refleksion og fordybelse."

Andreas Hejslet
Musiklærer

"Jeg elsker, at fremelske det kreative igennem musiske og praktiske projekter, så eleven får et selvskabt produkt i hænderne. Det er fantastisk at få lov at se, når den indre rejse udtrykkes, og når en ung opdager, at vedkommende kan skabe noget vidunderligt og smukt."

Jeg underviser i: Lovsang, kor, sangskrivning, sammenspil, og re-use.

Min baggrund: Kandidat i sang og sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har mange års koncerterfaring, og har deltaget på en lang række udgivelser, hvoraf fire af udgivelserne er med egen musik. Jeg har desuden mange års erfaring med lovsang, i særdeleshed i Aarhus Valgmenighed.

Peter Pedersen
Kreativlærer

"Højskole er for mig en skøn blanding af det refleksive og det sanselige, det boglige og det kreative, det åndelige og det praktiske - og jeg elsker det. Det er fantastisk dagligt at kunne veksle mellem morgensamling, aktuelt og debat, teaterøvelser og maling på fingrene.

Jeg underviser i: Aktuelt & dannelsesfag, teater og visuel kunst.

Min baggrund: Jeg har en bachelor i psykologi fra Aarhus Universitet og to års studier i dramaturgi. Jeg har arbejdet som tegneserietegner og satiretegner. Udgivet to bøger, og har også en fortid som efterskolelærer. Været skuespiller, dramaleder og kreativ leder i Aarhus Valgmenighed.

Mette Swartz

Kommunikation og marketing

"Jeg er stolt af at gøre Oasehøjskolen kendt i Danmark, fordi jeg mener, vi har et unikt højskoletilbud. Oasehøjskolen er med til at forme og danne unge til deres fremtid og det er fedt."

Halvdelen af min tid bruger jeg på at markedsføre Oasehøjskolen og den anden halvdel underviser jeg i kreative fag, samt i journalistik og  medier.

Min baggrund: Jeg er uddannet journalist, har arbejdet på dagblade, i forskellige organisationer, været selvstændig med mit eget kommunikationsbureau og senest været udsendt til at arbejde på den kristne tv-station SAT-7 på Cypern.

Thomas Hjort
Sports- og outdoor lærer

"Jeg føler mig utrolig heldig, fordi jeg sammen med en masse unge laver det, jeg brænder allermest for. Vi er aktive, tager ud på eventyr og bryder grænser sammen. Vi udfordrer kroppen, os selv og hinanden, og vi tager ind i naturen og mærker Guds fantastiske skaberværk."

Berit Kruse
Køkkenleder

"Jeg er vild med unge mennesker. De har skøre ideer, masser af energi og gå på mod.

De er også dybe, og er ved at finde ud af, hvor afsindig meget fedt Gud har lagt i dem, og hvad de skal med deres liv. Det er fedt at være med på denne rejse sammen med dem som medarbejder.

Jeg er køkkenleder på Oasehøjskolen, og elsker at få en snak over gryderne eller opvasken.

Min baggrund: Jeg er uddannet køkkenleder i 2000. Har været med til at starte Rudehøj Efterskole, været i Blå Kors i Herning.

Enok Fredensborg
Trivselsvolontør

"Jeg elsker at arbejde på højskole fordi det er en oase. En sted, hvor man holder et hvil i livet og tanker på. En tid hvor man giver sig selv tid til at fordybe sig i sig selv, Gud og relationer som kan være med til at forme resten af ens liv. "

Jeg underviser i sjælesorg, Bibelnøglen og foto. Mit fokus er, at Oasehøjskolen er et hjemligt sted at være med plads til undren, svære spørgsmål og gode snakke.

Jeg er nyuddannet bachelor i Teologi og har i de seneste år arbejdet som ungdomsmedarbejder i en kirke i Randers.

Henrik Kildahl

Volleyballl-lærer og 'huspræst'

henrik@oasekirken.dk

"Jeg er vild med Oasehøjskolen, fordi de elever, der kommer har besluttet at sætte en stor investering i at lære Gud og dem selv bedre at kende. At stå på sidelinjen til sådan en personlig og åndelig rejse og endda få lov at gå med noget af vejen er en gave og en fantastisk opgave, som jeg brænder for."

Jeg underviser i: Som ”huspræst” deltager jeg løbende i forskellige aktiviteter og er altid klar til en snak. Desuden er jeg volleyball-lærer.

Jeg har taget en bachelor i teologi og har samlet erfaring i forskelligt kirkeligt arbejde, bl.a. gennem kursusledelse, ledertræning, efterskolearbejde og Kirkens Korshær. De seneste år har jeg været leder for en kirkeplantning i Viborg (Viborg Oasekirke), hvor jeg nu er ansat som præst.

Beatrice Wagner

Praktikant

"Højskole er en unik kombination af intentionalitet og spontanitet. Her er der plads til at møde eleverne i hvert deres respektive livssituation, og samtidig give mulighed for skærpelse igennem undervisning og personlig udvikling. "

Jeg underviser i: Filosofi & Litteratur

Jeg har tidligere læst både Anvendt Filosofi og Klassiske Sprog på hhv. Aalborg & Aarhus Universitet, men fandt feltet som 3K’er på Diakonhøjskolen som den helt rigtige middelvej, hvor jeg er færdiguddannet om et år. Jeg har gået to år på højskole mellem studierne, og husker det selv som noget af det mest skelsættende i mit personlige -og trosliv.