VI VIL INSPIRERE OG UDFORDRE DIG!

Vi har en række dygtige og kompetente lærere og gæsteundervisere, som hver især brænder for at give dig den bedste undervisning.
I løbet af en uge har du typisk to en halv dags undervisning med de ansatte på Oasehøjskolen og to en halv dags undervisning med en gæstelærer.

MEDARBEJDERE

Jakob Bjerrum Swartz

Forstander

"Jeg elsker når folk er glade og bruger deres evner og talenter fuldt ud. 

Derfor brænder jeg for, at Oasehøjskolen er et sted, hvor eleverne oplever et trygt fællesskab med plads til forskellighed, finder deres ståsted i troen på Gud, udforsker alle de ting der gør dem præcis til dem de er, og får lyst til at tage ansvar for sig selv, hinanden og verden omkring sig."

Udover ledelsen af højskolen, så underviser jeg i faget Globalt udsyn.

Jeg er uddannet antropolog, og har arbejdet med nødhjælp og ledelse inden jeg kom til Oasehøjskolen, hvor jeg får lov til at bringe alle mine erfaringer med undervisning, kulturforståelse og ledelse i spil."

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.38.46.png

Andreas Hejslet
Musiklærer

"Jeg elsker, at fremelske det kreative igennem musiske og praktiske projekter, så eleven får et selvskabt produkt i hænderne. Det er fantastisk at få lov at se, når den indre rejse udtrykkes, og når en ung opdager, at vedkommende kan skabe noget vidunderligt og smukt."

 

Jeg underviser i: Lovsang, kor, sangskrivning, sammenspil, og re-use.

 

Min baggrund: Kandidat i sang og sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har mange års koncerterfaring, og har deltaget på en lang række udgivelser, hvoraf fire af udgivelserne er med egen musik. Jeg har desuden mange års erfaring med lovsang, i særdeleshed i Aarhus Valgmenighed."

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.39.22.png

Peter Pedersen
Kreativlærer

"Højskole er for mig en skøn blanding af det refleksive og det sanselige, det boglige og det kreative, det åndelige og det praktiske - og jeg elsker det. Det er fantastisk dagligt at kunne veksle mellem morgensamling, aktuelt og debat, teaterøvelser og maling på fingrene.

 

Jeg underviser i: Aktuelt & dannelsesfag, teater og visuel kunst. 

 

Min baggrund: Jeg har en bachelor i psykologi fra Aarhus Universitet og to års studier i dramaturgi. Jeg har arbejdet som tegneserietegner og satiretegner. Udgivet to bøger, og har også en fortid som efterskolelærer. Været skuespiller, dramaleder og kreativ leder i Aarhus Valgmenighed."

 

"Jeg er vild med unge mennesker. De har skøre ideer, masser af energi og gå på mod. 

De er også dybe, og er ved at finde ud af, hvor afsindig meget fedt Gud har lagt i dem, og hvad de skal med deres liv. Det er fedt at være med på denne rejse sammen med dem som medarbejder. 

 

Jeg er køkkenleder på Oasehøjskolen, og elsker at få en snak over gryderne eller opvasken.

Min baggrund: Jeg er uddannet køkkenleder i 2000. Har været med til at starte Rudehøj Efterskole og været hos Blå Kors i Herning."

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.40.11.png

Thomas Hjort
Sports- og outdoor lærer

"Jeg elsker unge mennesker og at se dem  udvikle sig ved at udfordre sig selv. Jeg er kæmpe fan af naturen og skaberværket, og jeg kan lide at udforske, hvad vi kan som menneske med vores krop. Jeg elsker at være aktiv, og at bruge naturen aktivt, men også at bruge den til ro, eftertanke, nærvær og stilhed. Alt det, giver Oasehøjskolen mig mulighed for at udleve og være en del af sammen med skønne unge."

Jeg underviser i outdoor, adventure, sport/træning og mountainbike. Derudover laver jeg fælles outdoorture,  teambuilding og ture i Danmark.

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder med børn og unge – sport og udvikling i EliteSIlkeborg. Jeg har i 10 år arbejdet med sport, idræt og træning på professionelt plan."

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.37.53.png

Berit Kruse
Køkkenleder

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.39.58.png

Henrik Kildahl
Volleyballlærer og huspræst

"Jeg er vild med Oasehøjskolen, fordi eleverne har besluttet at sætte en stor investering i at lære Gud og dem selv bedre at kende. At stå på sidelinjen til sådan en personlig og åndelig rejse og endda få lov at gå med noget af vejen er en gave og en fantastisk opgave, som jeg brænder for."

 

Jeg underviser i: Som ”huspræst” deltager jeg løbende i forskellige aktiviteter og er altid klar til en snak. Desuden er jeg volleyball-lærer.

Jeg har taget en bachelor i teologi og har samlet erfaring i forskelligt kirkeligt arbejde, bl.a. gennem kursusledelse, ledertræning, efterskolearbejde og Kirkens Korshær. De seneste år har jeg været leder for en kirkeplantning i Viborg (Viborg Oasekirke), hvor jeg nu er ansat som præst." 

Jesper Møller
Pedel

DSC_0956_edited_edited.jpg

Randi Mellergaard Baun
lærer i livsmestring

"Jeg oplever det som et kæmpe privilegium at være sammen med unge mennesker, der står klar til at indtage verden, og som prioriterer at tage tid til sig selv på et højskoleophold - og mærke sig selv og verden for at finde retning for deres videre liv. 

Jeg underviser i faget livsmestring! Jeg er optaget af kultur, identitet og ikke mindst de fortællinger, som vi bevidst eller ubevidst definerer os selv og andre igennem. Alt det som udspringer af spørgsmålene: Hvad er meningen med mit liv? Hvad er det gode liv for mig? Hvad er min "plads" i livet?  At få et rum til at møde sig selv og andre i nye perspektiver - det er en del af faget livsmestring...  

Den røde tråd i mit arbejdsliv er sprog og kommunikation, og jeg har undervist og vejledt unge og voksne i forskellige rammer fra uddannelseskonsulent på virksomheder, adjunkt i kommunikation  til mit nuværende job som sprogkonsulent på en sprogskole. Min baggrund er en kandidat i nordisk sprog og litteratur og religion. Jeg har desuden en master i dansk som andetsprog og er uddannet mediator (konfliktløser).

DSC_0218_edited.jpg

Jeg er uddannet elektromekaniker, og har arbejdet med alt indenfor el. For et par år siden fik jeg lyst til at arbejde mere med unge mennesker, og var i praktik som pedel på Himmelbjergenes Natur og idrætsefterskole.

 

Jeg oplever at arbejdet på Oasehøjskolen passer lige ind i min drøm, og jeg oplever at jeg som mangeårig spejderleder og friluftsmenneske også har meget at byde ind med i relation til eleverne.