VI VIL INSPIRERE OG UDFORDRE DIG!

Vi har en række dygtige og kompetente lærere og gæsteundervisere, som hver især brænder for at give dig den bedste undervisning.
I løbet af en uge har du typisk to en halv dags undervisning med de ansatte på Oasehøjskolen og to en halv dags undervisning med en gæstelærer.

MEDARBEJDERE

Jakob Bjerrum Swartz

Forstander

"Jeg elsker når folk er glade og bruger deres evner og talenter fuldt ud. 

Derfor brænder jeg for, at Oasehøjskolen er et sted, hvor eleverne oplever et trygt fællesskab med plads til forskellighed, finder deres ståsted i troen på Gud, udforsker alle de ting der gør dem præcis til dem de er, og får lyst til at tage ansvar for sig selv, hinanden og verden omkring sig."

Udover ledelsen af højskolen, så underviser jeg i faget Globalt udsyn.

Jeg er uddannet antropolog, og har arbejdet med nødhjælp og ledelse inden jeg kom til Oasehøjskolen, hvor jeg får lov til at bringe alle mine erfaringer med undervisning, kulturforståelse og ledelse i spil.

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.38.46.png

Andreas Hejslet
Musiklærer

"Jeg elsker, at fremelske det kreative igennem musiske og praktiske projekter, så eleven får et selvskabt produkt i hænderne. Det er fantastisk at få lov at se, når den indre rejse udtrykkes, og når en ung opdager, at vedkommende kan skabe noget vidunderligt og smukt."

 

Jeg underviser i: Lovsang, kor, sangskrivning, sammenspil, og re-use.

 

Min baggrund: Kandidat i sang og sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har mange års koncerterfaring, og har deltaget på en lang række udgivelser, hvoraf fire af udgivelserne er med egen musik. Jeg har desuden mange års erfaring med lovsang, i særdeleshed i Aarhus Valgmenighed.

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.39.22.png

Peter Pedersen
Kreativlærer

"Højskole er for mig en skøn blanding af det refleksive og det sanselige, det boglige og det kreative, det åndelige og det praktiske - og jeg elsker det. Det er fantastisk dagligt at kunne veksle mellem morgensamling, aktuelt og debat, teaterøvelser og maling på fingrene.

 

Jeg underviser i: Aktuelt & dannelsesfag, teater og visuel kunst. 

 

Min baggrund: Jeg har en bachelor i psykologi fra Aarhus Universitet og to års studier i dramaturgi. Jeg har arbejdet som tegneserietegner og satiretegner. Udgivet to bøger, og har også en fortid som efterskolelærer. Været skuespiller, dramaleder og kreativ leder i Aarhus Valgmenighed.

 

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.35.44.png

Mette Swartz

Kommunikation og marketing

"Jeg var helt blæst bagover første gang jeg trådte ind på Oasehøjskolen. Det er så skønt et sted, og derfor er det også let for mig at kommunikere om højskolen og gøre den kendt blandt unge i Danmark."

 

Jeg har primært med kommunikation og markedsføring af skolen at gøre, men jeg underviser også i kreative fag, har vagter, projektdage og mange andre ting. 

 

Jeg er uddannet journalist og har i mange år arbejdet med kommunikation og markedsføring både på dagblade, i organisationer, som selvstændig med eget bureau og på en tv-station i Mellemøsten.

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.38.29.png

Enok Fredensborg
Trivselsvolontør

"Jeg elsker at arbejde på højskole fordi det er en oase. En sted, hvor man holder et hvil i livet og tanker på. En tid hvor man giver sig selv tid til at fordybe sig i sig selv, Gud og relationer som kan være med til at forme resten af ens liv. "

 

Jeg underviser i sjælesorg, Bibelnøglen og foto. Mit fokus er, at Oasehøjskolen er et hjemligt sted at være med plads til undren, svære spørgsmål og gode snakke. 

 

Jeg er nyuddannet bachelor i Teologi og har i de seneste år arbejdet som ungdomsmedarbejder i en kirke i Randers. 

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.37.53.png

Berit Kruse
Køkkenleder

"Jeg er vild med unge mennesker. De har skøre ideer, masser af energi og gå på mod. 

De er også dybe, og er ved at finde ud af, hvor afsindig meget fedt Gud har lagt i dem, og hvad de skal med deres liv. Det er fedt at være med på denne rejse sammen med dem som medarbejder. 

 

Jeg er køkkenleder på Oasehøjskolen, og elsker at få en snak over gryderne eller opvasken.

Min baggrund: Jeg er uddannet køkkenleder i 2000. Har været med til at starte Rudehøj Efterskole og været hos Blå Kors i Herning.

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.40.11.png

Thomas Hjort
Sports- og outdoor lærer

"Jeg elsker unge mennesker og at se dem  udvikle sig ved at udfordre sig selv. Jeg er kæmpe fan af naturen og skaberværket, og jeg kan lide at udforske, hvad vi kan som menneske med vores krop. Jeg elsker at være aktiv, og at bruge naturen aktivt, men også at bruge den til ro, eftertanke, nærvær og stilhed. Alt det, giver Oasehøjskolen mig mulighed for at udleve og være en del af sammen med skønne unge."

Jeg underviser i outdoor, adventure, sport/træning og mountainbike. Derudover laver jeg fælles outdoorture,  teambuilding og ture i Danmark.

Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder med børn og unge – sport og udvikling i EliteSIlkeborg. Jeg har i 10 år arbejdet med sport, idræt og træning på professionelt plan. 

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.39.58.png

Henrik Kildahl
Volleyball lærer og huspræst

"Jeg er vild med Oasehøjskolen, fordi eleverne har besluttet at sætte en stor investering i at lære Gud og dem selv bedre at kende. At stå på sidelinjen til sådan en personlig og åndelig rejse og endda få lov at gå med noget af vejen er en gave og en fantastisk opgave, som jeg brænder for."

 

Jeg underviser i: Som ”huspræst” deltager jeg løbende i forskellige aktiviteter og er altid klar til en snak. Desuden er jeg volleyball-lærer.

Jeg har taget en bachelor i teologi og har samlet erfaring i forskelligt kirkeligt arbejde, bl.a. gennem kursusledelse, ledertræning, efterskolearbejde og Kirkens Korshær. De seneste år har jeg været leder for en kirkeplantning i Viborg (Viborg Oasekirke), hvor jeg nu er ansat som præst.  

Skærmbillede 2020-06-24 kl. 21.37.38.png

Beatrice Wagner Fredensborg

Højskoleassistent

Jeg holder af at være på Oasehøjskolen, fordi her altid summer af liv. Jeg nyder at tale med eleverne om deres liv og tro og opmuntre til videre udvikling. Bedst er det, når man har en kop kaffe i hånden, strikketøj og lidt hygge omkring sig. 

Jeg laver administrative opgaver på højskolen og andre ad hoc opgaver. Jeg vander også blomster på skolen og jeg nyder at smalltalke med lærerne og eleverne. For mig handler det om at bringe hygge ind der, hvor man kan - i bedste højskolestil.

 

Når jeg ikke bruger tid på skolen skriver jeg bacheloropgave i Kristendom, Kultur og Kommunikation og har tidligere arbejdet med kommunikation og formidling i folkekirke og foreningsliv. 

Jesper Møller
Pedel

Unknown-19.jpeg

Randi Mellergaard Baun
lærer i livsmestring

Andreas Hejslet
Musiklærer