Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_005.jpg
P1230650.jpg
OaseHøjskolen_RAISFOTO_7248.jpg
Streg OH 1_edited.png

Maden på Oasehøjskolen er lækker, sund for dig og klimaet, og alsidig. Vi elsker den og bliver ikke træt af den - heller ikke efter fem måneder.

Der bliver hver dag serveret seks måltider. Tre hovedmåltider og tre mellemmåltider som enten er frugt, nybagte boller, kage eller en anden snack. Der er altid mindst to forskellige salater og lune retter til frokost, mens aftensmaden er en varm ret.

Ønsker du vegetarmad, sukker- gluten- eller laktosefri kost er der altid mulighed for det, og de ansatte i køkkenet ser det  som en udfordring at lave nye og lækre retter på nye måder.

Eleverne hjælper til i køkkenet med opvask, ligesom de varmer aftensmaden som er lavet til af køkkenpersonalet i løbet af dagen.

Du kan altid ønske dig bestemte retter til f.eks. weekenderne eller til fødselsdag, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at invitere gæster til at spise med.

I weekenden spiser eleverne sammen i Lindehuset, hvor der også er to køkkener. Så bliver det hele mere hjemligt.

SUND OG ALSIDIG KOST

Streg OH 1_edited.png