SUND OG ALSIDIG KOST

Maden på Oasehøjskolen er lækker, sund og alsidig. Vi elsker den og bliver ikke træt af den - heller ikke efter fem måneder.

Der bliver hver dag serveret seks måltider. Tre hovedmåltider og tre mellemmåltider som enten er frugt, nybagte boller, kage eller en anden snack. Der er altid mindst to forskellige salater og lune retter til frokost, mens aftensmaden er en varm ret.

Ønsker du vegetarmad, gluten eller laktosefri kost er der altid mulighed for det, og de ansatte i køkkenet ser det  som en udfordring at lave nye og lækre retter på nye måder.

Eleverne hjælper til i køkkenet med opvask, ligesom de varmer aftensmaden som er lavet til af køkkenpersonalet i løbet af dagen. I weekenden spiser eleverne brunch sammen i 'Lindehuset', hvor eleverne bor, og sammen tilbereder man aftensmaden i køkkenet i hovedbygningen.

Du kan altid ønske dig bestemte retter til f.eks. weekenderne eller til fødselsdag, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at invitere gæster til at spise med for et meget lille beløb.