Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_003_edited.jpg

EN HELT NY HVERDAG

- i et unikt fællesskab

På Oasehøjskolen siger du goddag til en helt ny hverdag. Vi deler stort og småt med hinanden i fem måneder. Fra morgenhår til kvalitetsundervisning - og alt derimellem.

Du er velkommen - præcis som du er. Om du har styr på 5-års planen eller ikke ved, hvad der skal ske i morgen. Om du tror eller tvivler på Gud. Om du har brug for en tænkepause, en opgradering eller ganske enkelt længes efter mere fællesskab. Du kommer bare. Her er plads til dig.

Oasehøjskolen bliver dit andet hjem. I værelsesfløjen er der fælles hyggekroge og køkkener. Skolen har sin egen café. Og stikker du snuden udenfor, er du omringet af den skønneste park. Med andre ord er der frihed til at finde ny energi sammen med andre eller lade batterierne op alene - sådan er fællesskabet hos os.

I løbet af højskoleopholdet skal vi altid på udlandstur. Vi skal ud i verden og prøve vores nye viden af. Verden rummer masser af nye impulser, som vi skal navigere i som fællesskab. Og vi kommer altid hjem som større mennesker og bedre venner.

Vil du gerne finde dit ståsted i troen, blive klogere på hvem du er og omsætte idéer til handling? Så er Oasehøjskolen stedet for dig.

Hvad siger eleverne?

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_005.jpg

I hverdagene spiser vi sammen i skolens hyggelige spisestue. Men i weekenden er der hjemlig hygge for alle pengene, når eleverne spiser sammen i egne køkkener.

Vi spiser lokalt og med omtanke for miljøet. Alt det står vores skønne køkkenpersonale for, men som elev får du lov til at hjælpe. Den gode køkkenstemning siver ud i spisesalen sammen med lækker, sund og varieret mad - også til dig, der er vegetar, pescetar eller har andre ønsker i forhold til kost. Vi går aldrig af vejen for en ny og spændende opskrift.

OaseH%C3%B8jskolen_RAISFOTO_7203_edited.

EVA

F20/E20

”Da jeg begyndte på Oasehøjskolen følte jeg, at jeg havde helt styr på Gud, og hvor jeg havde Ham. Men jeg fandt hurtigt ud af, at der var meget mere at lære, og i dag står jeg langt stærkere i min tro, end jeg troede muligt.”

OaseH%2525C3%2525B8jskolen_RAISFOTO_9588

MAJA

F20/E20

“Mega fedt at prøve nye ting af, som jeg aldrig har prøvet før. Især i forhold til kreative fag.”

OaseH%C3%B8jskolen_RAISFOTO_8039_edited.

KAROLINE

F20/E20

“Hver uge fik vi en ny gæsteunderviser, der var engageret i netop det emne, de skulle undervise i. Det er mega fedt.”

befunky_layer.png
Skærmbillede 2022-04-07 093239.png
befunky_layer.png

TILMELDING

Er du klar på en helt ny hverdag? Tilmeld dig næste hold lige her.