EN HELT NY HVERDAG!

Når du begynder på Oasehøjskolen, siger du også goddag til en helt ny hverdag. Du spiser, sover, har undervisning og din fritid på skolen. Du er også en del af et større fællesskab, og lige præcis fællesskabet med de andre elever og lærerne, og bruge dem som medvandrere i dit liv, er en del af det at være på højskole. Langt de fleste synes, det er en af de helt store fordele ved at gå på højskole.

 

Det er også på højskolen, du kan stille alle spørgsmålene, være i tvivl, lade dig udfordre og udfordre andre. Her er det tilladt at spørge: Hvem er jeg? Hvem er Gud? Hvad skal jeg resten af mit liv? og mange flere spørgsmål. Og der er tid til fordybelse og reflektion, samtidig med at her sker rigtig meget, så man aldrig behøver at kede sig.

 

I menupunkterne under 'Livet på højskolen' finder du masser af praktiske ting, som f.eks. hvordan du bor, hvad vi spiser osv. Hvis du vil vide noget mere specifikt om undervisningen skal du se under menuen i 'Vi tilbyder'. Du er også altid velkommen til at skrive til os i chatten eller ringe til os på nr. 2240 6858.

"På skolen har jeg virkelig oplevet en særlig form for "højde til loftet", både i fællesskabet men også religiøst. Jeg sprang ud i det, og det har bare vist sig at være mega fedt - man kan bare ikke fortryde et Højskoleophold!"

 

Joachim, foråret 2019

Følg os på sociale medier

  • Oasehøjskolens Facebook
  • Oasehøjskolens Instagram

© Oasehøjskolen | Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup. Telefon: 2599 7070 kl. 9.00 - 15.00. oplev@oasehojskolen.dk