DET MENER TIDLIGERE ELEVER

Det første elevhold med 30 elever begyndte på Oasehøjskolen i januar 2019. Siden har mange været på et fem måneders ophold her enten forår eller efterår. Hvis vi selv skal sige det, så scorer vi ret højt i elevernes evalueringer af deres højskoleophold. Se her, hvad nogle af dem mener.

OaseH%C3%B8jskolen_RAISFOTO_7197_edited.

AMALIE

F20/E20

"Jeg elskede at opleve, hvordan et fællesskab kunne rumme så mange forskelligheder. Det lærte jeg meget af"

OaseH%2525C3%2525B8jskolen_RAISFOTO_9588

MAJA

F20/E20

"Mega fedt at prøve nye ting af, som jeg aldrig har prøvet før. Især i forhold til kreative fag"

OaseH%C3%B8jskolen_RAISFOTO_8039_edited.

”Hver uge fik vi en ny gæsteunderviser, der var engageret i netop det emne, de skulle undervise i. Det er mega fedt.”

KAROLINE

MORTEN

F21

"F21 var noget af det bedste jeg gjorde for mig selv, især i coronatiden. Jeg lærte mere om mig selv, Gud, den fede undervisning og så det sociale fællesskab var bare helt 'golden'! At være sammen på den måde er virkelig noget af det fedeste!"

IMG_4376.jpg

CAMILLA

F19

"På Oasehøjskolen fik jeg rum til fordybelse og tid til at dykke ned i hvem jeg er, hvilken verden vi lever i og hvem Jesus er midt i dette."

IMG_4402.jpg

"På højskolen oplevede jeg virkelig  en særlig form for "højde til loftet", både i fællesskabet men også religiøst. Jeg sprang ud i det, og det viste sig at være mega fedt - man kan bare ikke fortryde et højskoleophold!"

JOACHIM

OaseH%C3%B8jskolen_RAISFOTO_7203_edited.

EVA

F20/E20

”Da jeg begyndte på Oasehøjskolen følte jeg, at jeg havde helt styr på Gud, og hvor jeg havde Ham. Men jeg fandt hurtigt ud af, at der var meget mere at lære, og i dag står jeg langt stærkere i min tro, end jeg troede muligt.”

IMG_4359.jpg

"På Oasehøjskolen, er der virkelig plads til diversitet og forskellige holdninger!"

BETINA