DSC_1097.JPG

BLIV EN DEL AF TEAMET PÅ OASEHØJSKOLEN

Vil du være med til at give en masse unge en fantastisk højskoleoplevelse? Så er du måske en af de volontører, vi lige nu søger til Oasehøjskolen med jobstart den 2. august 2021.

 

 

VIL DU VÆRE VORES HØJSKOLEVOLONTØR?

Du indgår i skolens liv, og deler det på sociale medier. Du finder på kreative måder at lave events og skabe møder på, som spreder kendskabet til Oasehøjskolen. Du har kontakt til potentielle nye elever, og viser gerne skolen frem. Derudover spreder du godt humør, og tager del i praktiske opgaver på skolen.

 

Som person er du kreativ og kan fortælle hvad der gør Oasehøjskolen fed. Du kan begå dig på sociale medier, og kan tage initiativ til at møde mennesker.

 

VIL DU VÆRE EN AF VORES TO KØKKENVOLONTØRER?

Du kan lide at lave mad, bage og være en del af et køkkenteam, der dagligt laver lækker og bæredygtig mad til eleverne. Køkkenet er skolens hjerterum, med plads til gode samtaler. Du ved, hvad det vil sige at være initiativrig, skabe god atmosfære, og tør tage dybe samtaler med eleverne om liv og tro.

 

Du vil ved særlige lejligheder få ansvaret for bagning og madlavning til vores gæster, når vi har events. Desuden er du den person, der organiserer rengøringen og sætter eleverne i gang. Du føler det naturligt at tage del i Oasehøjskolens almindelige liv med eleverne.

 

GENERELT FOR BEGGE STILLINGER

Du har lyst til at indgå i højskolelivet og være en aktiv del af teamet og fællesskabet på Oasehøjskolen, og derfor bor du også på skolen. Du arbejder fuld tid (37 timer), ser gerne dig selv bruge fire til ti måneder på højskolen, og vil gerne med på holdets udlandsture. Desuden ser du dig selv i skolens kristne ståsted. Som person forventer vi, at du er moden, initiativrig og ansvarsfuld. Vi tilbyder kost, logi og lommepenge.

 

SEND DIN ANSØGNING

Har du spørgsmål til en af stillingerne så skal du endelig bare ringe til os på 9119 9554.

Send din ansøgning inden den 10. juli til forstander Jakob Swartz på forstander@oasehojskolen.dk