BLIV EN DEL AF TEAMET PÅ OASEHØJSKOLEN

Vil du være med til at give en masse unge en fantastisk højskoleoplevelse? Så er du måske den ene af de to volontører, vi lige nu søger til Oasehøjskolen med jobstart den 1. august 2020.

VIL DU VÆRE VORES TRIVSELSVOLONTØR?

Dit job er at skabe den gode atmosfære, lave aktiviteter med eleverne, tale med dem, sprede godt humør og tage del i praktiske opgaver på skolen.

Som person er du ikke bleg for at gå forrest, og du tager ansvar for planlægning af aftenandagter, at koordinere cellegrupper, arrangere caféaftener med lovsang og musik og arrangere events på skolen. Desuden forventer vi, at du elsker Jesus, og at det er helt naturligt for dig at tage initiativ til dybe samtaler om tro.

VIL DU VÆRE VORES KØKKENVOLONTØR?

Du kan lide at lave mad, bage og være en del af et køkkenteam, der dagligt laver lækker mad til eleverne. Du ved, hvad det vil sige at være initiativrig, skabe god atmosfære, og tør tage dybe samtaler med eleverne om liv og tro.

Du vil ved særlige lejligheder få ansvaret for bagning og madlavning til vores gæster, når vi har events. Desuden er du den person, der organiserer rengøringen og sætter eleverne i gang. Du føler det naturligt at tage del i Oasehøjskolens åndelige liv, og medvirker f.eks. ved andagter og lovsangsaftener.

GENERELT FOR BEGGE STILLINGER

Du har lyst til at indgå i højskolelivet og være en aktiv del af teamet og fællesskabet på Oasehøjskolen, og derfor bor du også på skolen. Du arbejder fuld tid (37 timer), ser gerne dig selv bruge et år på højskolen, og vil gerne med på holdets udlandstur. Desuden har du rod i Dansk Oase og betragter det som dit åndelige ståsted. Som person forventer vi, at du er moden, initiativrig og ansvarsfuld.

SEND DIN ANSØGNING

Har du spørgsmål til en af stillingerne så skal du endelig bare ringe til os på 2240 6858.

Send din ansøgning inden den 20. maj til forstanderparret Ulla og Steen Kristensen på forstander@oasehojskolen.dk