ELSKER DU UNGE MENNESKER OG KREATIV MADLAVNING?

Vi leder efter en køkkenassistent til en fuldstidsstilling i køkkenet på Oasehøjskolen fra den 1. august 2020. Vi har allerede en køkkenleder på stedet, som du kommer til at arbejde sammen med. Sammen skal I, og med hjælp fra elever, lave kreativ og spændende mad til ca. 60 mennesker dagligt. Din arbejdstid ligger på hverdage mellem kl. 7.00 og 16.00. Dog vil der være ca. to aftenvagter på en måned, samt nogle få weekendvagter i løbet af et år.

Vi forventer, at du:

• har lyst til at være sammen med unge mennesker, og kan rumme, at de hjælper til i køkkenet.

• er fleksibel, har gode samarbejdsevner, har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt.

• elsker at finde på nye retter og kan lave både koldt og varmt mad til mange.

• ikke er bleg for at tage ansvar, ser dig selv som en del af et team og gerne byder ind med humor og et smil.

• er villig til at være på et sted, hvor arbejdsmængden er forskellig afhængig af vores kursusprogram og forskellige events.

• kender hygiejne- og egenkontrolsreglerne i et storkøkken og er i stand til at udføre alle opgaver i et egenkontrolsystem.

Stillingen er tidsbegrænset indtil 31. december 2020, fordi vi har mange elever i efteråret. Der er evt. mulighed for forlængelse.

Ansøgningsfrist er den 23. juni kl. 12.00. Send din ansøgning til Ulla Kristensen, forstander@oasehojskolen.dk

Vi gennemfører jobsamtaler den torsdag den 25. juni.