PEDEL SØGES

Oasehøjskolen søger fra den 1. maj en pedel, der kan vedligeholde de smukke bygninger på Oustruplund og arbejde med på at forskønne skolens 9.5 Ha udearealer.

Oasehøjskolen udfordrer elever til at opleve Gud på nye måder, inspirerer dem til forandring, og giver dem mod til at handle i verden. Vi har cirka 40 glade og aktive elever på vores forårs- og efterårskurser, og en engageret medarbejderflok, der glæder sig til at møde dig.

Vi forventer at du:

Aktivt arbejder med på skolens linje og værdier.

• Har en håndværksmæssig uddannelse og baggrund (gerne tømrer) eller tilsvarende erfaring, med kompetencer på flere håndværksområder.

• Har grønne fingre og interesse for at videreudvikle parken og udearealerne.

• Tager medansvar for, at Oasehøjskolens fysiske rammer fremstår indbydende såvel inde som ude.

• Har faglig stolthed, og at det viser sig i din måde, at løse opgaverne på.

• Er stabil og serviceminded.

• Er fleksibel mht. arbejdsopgaver, hvilket kan medføre ”skæve” arbejdstider, for eksempel ved højskolearrangementer som både kan være weekend og aften.

• Arbejder selvstændigt og struktureret.

• Koordinerer med eksterne fagfolk og håndværkere ved opgaver du ikke selv kan løse.

• Leder elever og frivillige i praktiske dage, og har overblik over, hvad der skal gøres.

• Kan lide at arbejde med unge, og måske kan undervise i et praktisk valgfag, eller på anden måde inddrage eleverne i dit arbejde.

Vi tilbyder dig:

• Alsidigt arbejde i charmerende unikke rammer, hvor i dag aldrig ligner i går.

• Engagerede og dygtige kollegaer.

• Høj grad af frihed under ansvar i opgaveløsningen.

• Mulighed for at være med i vagtturnus.

• En arbejdsplads, der vægter respekten for både kollegaer og elever højt.

• Mulighed for at gøre en forskel for eleverne.

Ansættelsesvilkår:

Løn efter aftale og ansættelse 29 timer om ugen. Stillingen er fast og med ansættelse fra 1. maj 2021. Deadline for ansøgning er søndag den 21. marts 2021. Samtaler holdes torsdag 25. marts.
Ansøgningen sendes pr mail til forstander@oasehojskolen.dk. Spørgsmål kan stilles til forstander Jakob Swartz på mail eller telefon 2599 7070.

© Oasehøjskolen | Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup. Telefon: 2599 7070 kl. 9.00 - 15.00. oplev@oasehojskolen.dk