BLIV EN DEL AF TEAMET PÅ

OASEHØJSKOLEN

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_054.jpg

Kommunikations- og projektmedarbejder

Vi er en ny kristen højskole, og tilbyder et alsidigt arbejde med herlige elever og iderige kollegaer.

Vi har gang i rigtig meget godt på Oasehøjskolen, og det ønsker vi, at endnu flere skal nyde godt af. Derfor søger vi en alsidig kollega, der kan fortælle de gode historier online, kan lede enkelte projekter og sætte korte kurser i søen. Hvis du også kan undervise, og brænder for at være sammen med unge, er det helt sikkert dig, vi gerne vil høre fra!

Vi søger en dygtig kommunikations- og projektmedarbejder, der har flair for kommunikation, projektledelse og hjerte for unge mennesker i udviklingen.

Stillingen er tredelt:

01

Sammen med forstanderen udvikler du skolens tilbud af korte ugekurser, og holder fast i alle trådene for at få dem op og flyve.

02

Du samler trådene på skolens større arrangementer så som Sindrig festival og julemarked.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og erfaring inden for kommunikation, samt erfaring med projektledelse fra arbejde eller fritid. Du står inde for skolens kristne værdier og vil arbejde med på, at eleverne tager nye skridt i deres tro, udvikler sig som mennesker og tager ansvar for verden.

Vi tilbyder en stilling på en ny himmelstræbende kristen højskole med rige muligheder for at præge skolens dagligdag og fremtid. Stillingen er i udgangspunktet på fuld tid, men kan tilpasses den rette ansøger.

Løn og ansættelsesvilkår ifølge højskoleloven og tiltrædelse er fra d. 1. januar eller snarest derefter.

Vi har allerede kontakt med gode kandidater til stillingen, men hvis du motiveres af dette opslag, vil vi meget gerne i dialog med dig også.

Ring eller skriv til forstander Jakob Swartz for at høre mere om stillingen på 25997070 eller jakob@oasehøjskolen.dk

Ansøgningsfrist er den 19. december og samtaler vil ske d. 21. december.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_020.jpg
Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_056.jpg

Projektledelse:

01

Du tager ansvaret for at fortælle skolens gode historier gennem sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve.

02

Du samarbejder med eksterne partnere om grafik og annoncering.

03

Du samarbejder med volontører og andre ansatte om at rekruttere og fastholde nye elever.

Undervisning:

01

Du kan inspirere eleverne gennem dit nærvær til, hvordan man bevidst kan leve som kristen i dag.

02

Du har kendskab til et fagområde, der er relevant for troen, livet eller kreativiteten. Dette kan du undervise eleverne i det, så det bliver praktisk anvendeligt for dem.

Kommunikation: