VI ER EN KRISTEN HØJSKOLE

DSC_0421_edited.jpg

Oasehøjskolen er en kristen højskole. Vi tror på Gud, Jesus og Helligånden, som vi bekender det i kirken. Du behøver ikke tro på en særlig måde for at gå på Oasehøjskolen. Men vi ønsker, at du vil tage nye skridt  sammen med Gud. Det udfordrer vi dig på. 

På en kristen højskole er vi kristne og mennesker. Derfor snakker vi om tro, eksistens og livets store spørgsmål. Vi udforsker bibelen som grundlag for vores kultur, eksistens og etik. 

 

Vi har et rummeligt og accepterende højskolefællesskab, hvor der er plads til, at du udforsker og udfordrer dig selv, og vi arbejder med kreativitet, folkelig oplysning, demokratisk dannelse og personlig udvikling. Nøjagtig som du kan forvente det på en højskole!

Oasehøjskolen er en selvejende institution. Den blev startet som en kristen højskole af ildsjæle fra bevægelsen DanskOase. Deraf vores navn Oasehøjskolen. DanskOase er et netværk af menigheder og fællesskaber, der arbejder for fornyelse, udrustning og mission i den danske kirke ud fra Folkekirkens evangelisk-lutherske grundlag.

Oasehøjskolen er som kristen højskole en af Danmarks omkring 70 folkehøjskoler, og står derfor til ansvar over for Kulturministeriet for vores virke.