VI ELSKER HVERDAGEN

Og det gør vi fordi den har så meget kvalitet på Oasehøjskolen. Næsten hver uge, kommer der en ny gæsteunderviser som er ekspert på et bestemt område, vi tilbyder mange forskellige valgfag, vi er en del af forskellige events, vi bor sammen og deler liv med hinanden og lærerne. Vi tør godt sige, at vi elsker hverdagene. 

Vi deler også åndeligt liv og mødes derfor morgen og aften til en reflektionstid. Vi har kulturaftener om tirsdagen, som rummer mange forskellige ting og torsdag aften mødes vi i mindre grupper til det vi kalder  'cellegruppe', hvor vi sammen bliver klogere på Bibelen og på, hvem Gud er. Musik og lovsang fylder også, og vi arrangerer derfor lovsangsaftener, gudstjenester og meget andet, som hører højskolelivet til.

Vores ugeskema ser nogenlunde sådan her ud - dog er der uger hvor vi fraviger enten fordi vi er i udlandet, på hærvejstur, retræte, i Købenahvn eller er i gang med at arrangere en event, har projektuge eller laver teatergudstjeneste eller noget helt syvende...

Skærmbillede 2021-06-28 kl. 17.48.54.png

WEEKENDER

Det er netop i weekenderne du kan udfolde dig med de andre elever i volleyball, basketball, fodbold, i de kreative lokaler ved at male, sy eller noget helt tredje, eller I kan hygge jer i musiklokalet eller cafeen med spil eller en fest.

Om søndagen tager vi sammen i kirke enten lokalt, i Silkeborg, Viborg eller arrangerer vores egen gudstjeneste. Det er også i weekenderne der er tid til fordybelse enten alene i retræterummet, i vores skønne park eller i vores skov. Vi bruger også masser af tid på fællesskab, lovsang og bøn, og måske sker det omkring bålet i vores bålhytte.

Weekenderne bruger vi også på forskellige events, hvor vi inviterer gæster udefra, skaber et julemarked eller en festival i parken sammen, og vi tager på ture i den fantastiske natur omkring skolen.

 

I bor i 'Lindehuset', hvor I også har køkkener og stuer at være i - det er som at bo og leve i et kollektiv, bare meget bedre, fordi I sammen sætter retningen og værdierne for fællesskabet.