VI ELSKER HVERDAGEN...

Og det gør vi fordi den har så meget kvalitet på Oasehøjskolen. Hver uge, kommer der en ny gæsteunderviser for at give os ny viden om et emne, vi har mere end 16 forskellige valgfag, vi er en del af forskellige events, vi bor sammen og deler liv med hinanden og lærerne. Vi tør godt sige, at vi elsker hverdagen, fordi alle dage har #hverdagslykke.

Vi deler også åndeligt liv og mødes derfor morgen og aften til en reflektionstid. Mandag aften har vi caféaftener og onsdag aften mødes vi i cellegrupper, hvor vi sammen bliver klogere på Bibelen og på, hvem Gud er. Musik og lovsang fylder også, og vi arrangerer derfor lovsangsaftener, samt kulturaftener og meget andet som hører højskolelivet til.

Vores ugeskema ser nogenlunde sådan her ud - dog er der uger hvor vi fraviger enten fordi vi er i udlandet, på hærvejstur, retræte, er i gang med at arrangere en event eller noget helt fjerde...

WEEKENDER

Det er i weekenderne, der virkelig er tid til fællesskab og udfoldelse. Undervisningen slutter fredag eftermiddag, men det er ikke ensbetydende med at alt går i stå. Tværtimod. Det er netop i weekenderne du kan udfolde dig med de andre elever i volleyball, basketball, fodbold, i det kreative lokale ved at male, sy eller noget helt tredje, eller I kan hygge jer i musiklokalet eller cafeen med spil eller en fest.

Om søndagen tager vi sammen i kirke enten lokalt, i Silkeborg, Viborg eller arrangerer vores egen gudstjeneste. Det er også i weekenderne der er tid til fordybelse enten alene i retræterummet, i vores skønne park eller på dit værelse. Vi bruger også masser af tid på fællesskab, lovsang og bøn, og måske sker det omkring bålet i vores bålhytte i parken eller i vores café.

Weekenderne bruger vi også på forskellige events, hvor vi inviterer gæster udefra, skaber et julemarked eller en festival i parken sammen, og vi tager på ture i den fantastiske natur omkring skolen.

 

I bor i 'Lindehuset', hvor I også har køkkener og stuer at være i - det er som at bo og leve i et kollektiv, bare meget bedre fordi I sammen sætter retningen og værdierne for fællesskabet.

Følg os på sociale medier

  • Oasehøjskolens Facebook
  • Oasehøjskolens Instagram

© Oasehøjskolen | Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup. Telefon: 2599 7070 kl. 9.00 - 15.00. oplev@oasehojskolen.dk