MÆRK GUD. REJS DIG. BEVÆG VERDEN

Vores slogan er Mærk Gud. Rejs dig. Bevæg verden. Det bringer vi i spil hele vejen rundt, så dit højskoleophold bliver til den vigtigste og bedste beslutning i dit liv. 

 

Et ophold på Oasehøjskolen forandrer dig, og vi brænder for at udfordre dig til at opleve Gud på nye måder, og inspirere dig til forandring, så du får mod og værktøjer til at handle i verden. Se mere om, hvad det betyder herunder 

BpvX7oDY_edited.jpg

#MÆRK GUD

Det hele begynder og ender med Gud. Derfor er det vigtigste for os, at dit højskoleophold bliver et, hvor du oplever Gud på nye måder. 

 

Konkret betyder det, at vi sammensætter et program med de dygtigste undervisere, der går i dybden med relevante emner som f.eks. nådegaver, trosforsvar, etik, bøn, gudsbillede og Helligånden. Ud fra en bibelsk kontekst kommer vi også til at debattere samfundsaktuelle emner som køn og kønsroller, identitet, bæredygtighed og meget mere. 

 

Alle os, der arbejder på Oasehøjskolen, brænder for at se dig tage nye skridt sammen med Gud og bruge hverdagspausen på fordybelse, fornyelse og at finde et nyt ståsted sammen med Gud. 

dsc_2182_29_edited.jpg

#REJS DIG

Du kommer ikke til at være den samme person, der tager fra Oasehøjskolen, som da du kom. Det tør vi godt garantere. Vi arbejder hver dag hårdt på at skabe rammerne og fællesskabet, der kan rumme lige præcis dig, din tvivl, dine spørgsmål og de idéer du har. 

 

Den tid, du bruger på Oasehøjskolen, er en rejse hen imod en forandring. Det er forskelligt for hvert enkelt menneske, hvor den rejse begynder og ender, men vi hjælper dig, så du får modet og værktøjerne til at udforske det. 

Du får chancen for at trække stikket og fordybe dig i emner som er relevante for din dannelse og videre vandring i livet.

D5616B05-3783-40B6-BD8C-054B6A773EA5.jpe

#BEVÆG VERDEN

På Oasehøjskolen elsker vi at være en del af noget større.

 

Vi ønsker derfor at udfordre og udruste dig til at tage ansvar og være med til at rykke, flytte og bevæge dine omgivelser.

 

Helt konkret har vi temauger, som f.eks. sætter fokus på kirken i samfundet og sociale og diakonale projekter. Vi er praktiske og giver en hånd med i projekter som inspiration til, at du finder din rette hylde, så du også kan være med til at sætte aftryk i verden.

 

Vi er altid på en udenlandsrejse, hvor vi selvfølgelig oplever en masse, men hvor vi i høj grad også ser ind bag turistfacaderne og får indsigt i andres kultur og livsvilkår.