Streg OH 1_edited.png
Streg OH 1_edited.png

VALGFAG

Streg OH 1_edited.png

Vi tilbyder mange forskellige valgfag, men det vil være forskelligt fra hold til hold, hvilke vi udbyder - det afhænger af antallet af elever på holdet.

Nedenstående er listen over valgfag for E21, men kontakt os gerne, hvis der er et bestemt fag, som du ønsker at høre mere om.

OaseHøjskolen_RAISFOTO_7749.jpg

KOR/SANGTEKNIK

1,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Andreas Hejslet

Kan du lide at synge? Så er valgfaget kor noget for dig. Vi laver simple flerstemmige arrangementer  indenfor gospelsange, klassisk kirkemusik og rytmisk kor. Vi har det sjovt og et fedt fællesskab.

P1230686.JPG

RE-USE

2,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Andreas Hejslet

Vi gør op med smid væk kulturen og skaber nyt af gammelt og lader kreativiteten blomstre. Valgfaget foregår i vores værksted, hvor vi laver vores egne møbler, brugsting og andet af gamle møbler, metal, dingenoter og meget andet.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_014.jpg

BIBELFORTÆLLINGER

1,5 TIME UGENTLIGT

 

Lærer: Dinna Bjerrum Swartz

Vi arbejder med bibelens fortællinger og hvordan vi kan fortælle historier fra bibelen der er relevante for mennesker vi møder. Hvordan fortæller vi en fængende historie, hvordan husker vi den selv, og hvordan kan den føre til samtaler med andre om tro og liv? 

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_070.jpg

MOTIONSVEN

1,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: selvstyret

Aktivitetstilbuddet ”Kernen” er et dagtilbud i Kjellerup, hvor mennesker, der er udviklingshæmmet, kommer. Som motionsven får du lov til at hjælpe til, når de laver motion i Kjelleruphallen. Du er med til at skabe en hyggelig stemning, skubbe en kørestol, give en arm, en opmuntring, motivere, holde i hånd mm. Du kan også få gode ideer og mulighed for at byde ind med en aktivitet.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_066_edited.jpg

VOLLEYBALL

1,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Simon Ravn

Elsker du volleyball, eller vil du lære det? Her får du kendskab til regler, teknik og praktisk øvelse. Du får også øget din kondition og du får kamptræning. Træningen foregår både ude og inde.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_087.jpg

KERAMIK

2,5 TIME UGENTLIGT

 

Lærer: Mimi Haahr Kristensen

Vi leger med ler, men på den seriøse måde. Vi indtager leret og finder ud af, hvordan det kan bruges på mange forskellige måder og vi få læring om æstetik. Vi lærer om glasur og brænding.

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8391.jpg

SYNING

2,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Mimi Haahr Kristensen

Vi syr tøj, tæpper, tasker og meget andet af gamle jeans, sengelinned, t-shirts og stofrester. Vi forsøger specielt at fokusere på quiltning, som er en gammel teknik, som igen er blevet cool. Kun fantasien sætter grænser.

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_013.jpg

BIBELNØGLEN

1,75 TIME UGENTLIGT

Lærer: Et team under ledelse af Hans Christian Petterson

Faget er for dem som måske går med en lille teolog-drøm i maven eller for den som ønsker et rum, hvor der er mulighed for at dykke ekstra ned i de bibelske tekster eller et teologisk emne. Det kræver ikke stor forudgående viden, men nærmere stor nysgerrighed og ønske om at få en dybere forståelse for de bibelske tekster eller teologiske emner.