VALGFAG PÅ OASEHØJSKOLEN

Vi tilbyder mange forskellige valgfag, men det vil være forskelligt fra hold til hold, hvilke vi udbyder. Det afhænger af antallet af elever. Nedenstående er listen over valgfag for E21 men ring evt. til os, hvis der er et bestemt fag du vil høre mere om eller vil høre om det bliver oprettet på dit hold: 2599 7070.

OaseHøjskolen_RAISFOTO_7749.jpg

KOR/SANGTEKNIK

Kan du lide at synge? Så er valgfaget kor noget for dig. Vi laver simple flerstemmige arrangementer  indenfor gospelsange, klassisk kirkemusik og rytmisk kor. Vi har det sjovt og et fedt fællesskab.

1,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Andreas Hejslet

DSC_2611_46.jpg

BIBELFORTÆLLING

Vi arbejder med bibelens fortællinger og hvordan vi kan fortælle historier fra bibelen der er relevante for mennesker vi møder. Hvordan fortæller vi en fængende historie, hvordan husker vi den selv, og hvordan kan den føre til samtaler med andre om tro og liv?

Lærer: Dinna Bjerrum Swartz

Unknown-6.jpeg

RE-USE

Vi gør op med smid væk kulturen og skaber nyt af gammelt og lader kreativiteten blomstre. Valgfaget foregår i vores værksted, hvor vi laver vores egne møbler, brugsting og andet af gamle møbler, metal, dingenoter og meget andet.

Lærer: Andreas Hejslet

MOTIONSVEN

Aktivitetstilbuddet ”Kernen” er et dagtilbud i Kjellerup, hvor mennesker, der er udviklingshæmmet, kommer. Som motionsven får du lov til at hjælpe til, når de laver motion i Kjelleruphallen. Du er med til at skabe en hyggelig stemning, skubbe en kørestol, give en arm, en opmuntring, motivere, holde i hånd mm. Du kan også få gode ideer og mulighed for at byde ind med en aktivitet.

OaseHøjskolen_RAISFOTO_9817.jpg

VOLLEYBALL

Elsker du volleyball, eller vil du lære det? Her får du kendskab til regler, teknik og praktisk øvelse. Du får også øget din kondition og du får kamptræning. Træningen foregår både ude og inde.

Lærer: Henrik Kildahl

Unknown-7.jpeg

KERAMIK

Vi leger med ler, men på den seriøse måde. Vi indtager leret og finder ud af, hvordan det kan bruges på mange forskellige måder og vi få læring om æstetik. Vi lærer om glasur og brænding.

Lærer Mimi Haahr Kristensen

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8391.jpg

SYNING

Skrot - not. Vi syr tøj, tæpper, tasker og meget andet af gamle jeans, sengelinned, t-shirts og stofrester. Vi forsøger specielt at fokusere på quiltning, som er en gammel teknik, som igen er blevet cool. Kun fantasien sætter grænser.

Lærer: Mimi Haahr Kristensen

BIBELNØGLEN

Faget er for dem som måske går med en lille teolog-drøm i maven eller for den som ønsker et rum, hvor der er mulighed for at dykke ekstra ned i de bibelske tekster eller et teologisk emne. Det kræver ikke stor forudgående viden, men nærmere stor nysgerrighed og ønske om at få en dybere forståelse for de bibelske tekster eller teologiske emner.

1,75 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Et team under ledelse af Hans Christian Petterson