VALGFAG I FORÅRET 2021

Daniel 3.jpg

FOTO

"Et foto siger mere end tusind ord". Vi vil gennem fotos fortælle historier og udfordre vores kreativitet gennem sjove og udfordrende fotoprojekter. Faget kræver ikke, at man har det nyeste fotoudstyr eller har erfaring.

1,5 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Enok Fredensborg

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8119.jpg

SANGSKRIVNING/LYDPRODUKTION

Et kreativt, praktisk valgfag, hvor du skaber og indspiller sange, både slev, men også sammen med andre. Der undervises i forskellige sangskrivnings- og indspilningsteknikker. Du bliver i stand til at udgive din egen musik.

1,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Andreas Hejslet

 

OaseHøjskolen_RAISFOTO_7749.jpg

KOR

Kan du lide at synge? Så er valgfaget kor noget for dig. Vi laver simple flerstemmige arrangementer  indenfor gospelsange, klassisk kirkemusik og rytmisk kor. Vi har det sjovt og et fedt fællesskab.

1,5 TIME UGENTLIGT

Lærer Andreas Hejslet

 

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8097.jpg

SAMMENSPIL

Er du vild med at spille et instrument. Her lærer vi at spille sammen, lærer om de forskellige rolle ri et band. Vi instuderer og arrangere sange i forskellige stilarter.

2 TIMER UGENTLIGT.

Lærer: Andreas Hejslet

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8186.jpg

STEMME-TRÆNING

Det her valgfag er individuel coaching og træning af din stemme. Du undervises i sangteknikker og sangerøvelser og du bliver styrket i din sangstemme.

0,5 TIME UGENTLIGT

Lærer: Andreas Hejslet

 

IMG_7522.JPG

MUSIKTEORI/

HØRELÆRE

Det her handler om almen musikteori som f.eks. tonalforståelse og akkordopbygning, og du opnår forståelse for musikkens 'byggeklodser'.

0,5 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Andreas Hejslet

DSC_2611_46.jpg

BIBELNØGLEN

Det her valgfag er for dig, der måske går med en teolog-drøm i maven, eller for dig, der bare ønsker at dykke ekstra ned i de bibelske tekster. Det kræver ikke forudgående viden, men stor nysgerrighed. 

1,5 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Enok Fredensborg

Stærk nok.jpg

BESØGSVEN

Her får du mulighed for at være med i diakonalt arbejde ved at besøge ældre og syge i lokalområdet. Du bliver knyttet til en borger, som du besøger hver uge. Det her valgfag er i samarbejde med Kjellerup Kirke.

1,5 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Enok Fredensborg

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8039.jpg

VISUEL KUNST

 

Du prøver kræfter med flere billedkunstneriske discipliner og med forskellige materialer og medier. Du bliver klogere på den kunstneriske proces, fra rå idé til færdigt værk. Du kommer omkring tegning, stop motion, skulptur, maleri, og desuden tager vi på kunstudstillinger for at blive inspireret og lære.

2 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Peter Pedersen

 

Unknown-6.jpeg

RE-USE

 

Vi gør op med smid-væk kulturen og skaber nyt af gammelt og lader kreativiteten blomstre. Valgfaget foregår i vores værksted, hvor vi laver vores egne møbler, brugsting og andet af gamle møbler, metal, dingenoter og meget andet.

2, 5 TIMER UGENTLIGT.

Lærer: Andreas Hejslet

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8391.jpg

SYNING

Skrot - not. Vi syr tøj, tæpper, tasker og meget andet af gamle jeans, sengelinned, t-shirts og stofrester. Vi forsøger specielt at fokusere på quiltning, som er en gammel teknik, som igen er blevet cool. Kun fantasien sætter grænser.

2 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Mette Swartz

 

Unknown-7.jpeg

KERAMIK

Vi leger med ler, men på den seriøse måde. Vi indtager leret og finder ud af, hvordan det kan bruges på mange forskellige måder og vi få læring om æstetik. Vi lærer om glasur og brænding.

2 TIMER UGENTLIGT

Lærer Mimi Haahr Kristensen

 

IMG_20200822_175246.jpg

OUTDOOR

Her kommer du på eventyr i naturen. Du kommer tila t mærke den og smage den, og du kommer til at elske den og overleve i den. Og du vil helt sikkert blive udfordret fysisk og mentalt.

2 TIMER UGENTLIGT

Underviser: Thomas Hjort

csm_OH35_ea62deff41.png

MOUNTAINBIKE

Her bliver du udfordret fysisk og mentalt. Kommer til at bryde grænser og bevæge dig ud af din comfortzone. Men Mountainbike er for alle uanset om man har prøvet det før eller ej. Man skal bare være glad for at komme ud i naturen i al slags vejr!

2,5 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Thomas Hjort

 

OaseHøjskolen_RAISFOTO_9817.jpg

VOLLEYBALL

Elsker du volleyball, eller vil du lære det? Her får du kendskab til regler, teknik og praktisk øvelse. Du får også øget din kondition og du får kamptræning. Træningen foregår både ude og inde.

1,5 TIMER UGENTLIGT

Lærer: Henrik Kildahl

 

56994039_2285811171739969_54491908199426

KOMMUNIKATION

& MARKETING

Vi giver den gas med videoproduktion, digitale medier, marketing, eventplanlægning og meget mere som kan være med til at få Oasehøjskolen ud over rampen. Faget er bygget op med halv teori, halv praksis.

 

2,5 UGENTLIGE TIMER

Lærer: Mette Swartz