Historien om Oasehøjskolen

I januar 2019 tog Oasehøjskolen imod sit første elevhold, og drømmen om at inspirere, udfordre og udruste kristne unge, blev en virkelighed.

Forud for dette skridt var gået flere års arbejde. Allerede i 2014 opstod ideen blandt en gruppe mennesker, der havde tilknytning til DanskOase.

I maj 2015 blev ideen om højskolen præsenteret for DanskOases Lederskab og i 16 blev der dannet en styregruppe, som siden blev til den første bestyrelse, der blev valgt på den stiftende generalforsamling i foråret 2017.

VISIONEN

Visionen for skolen er, at  være et sted, hvor åndelig, evangelisk-karismatisk fornyelse går hånd i hånd med personlig dannelse og udvikling.

Oasehøjskolen er en selvejende institution med egen bestyrelse. Se hvem der sidder i vores bestyrelse HER

VIDSTE DU AT...

Oustruplund oprindeligt hed Bøgildgård, og var en opdragelsesanstalt for drenge og senere hen blev et center for vietnamesiske flygtninge?

Bøgildgård blev bygget for at være en opdragelsesanstalt for drenge.

Bøgildgård blev center for vietnamesiske flygtninge.

Bøgildgård blev til Oustruplund og blev en amtsinstitution for børn
& unge.

2019

Søndag d. 13. januar modtog Oasehøjskolen, for første gang i historien, sit første hold elever.