F21 FAVNEDE LIVET

På grund af corona måtte de vente meget længe (otte uger) på at komme i gang, og vens de sad og ventede, gik det mere livligt for sig med elev til- og frameldingerne. Usikkerheden omkring corona gjorde, at mange nåede at framelde sig, og holdet endte med i alt 14 elever.

Dermed blev F21 det mindste hold af de i alt fem hold, der har været på Oasehøjskolen.  Til gengæld VILLE de 14 højskolelivet så meget, og de sugede alle de oplevelser til sig, de kunne få med og al den lærdom de kunne få.

Eleverne på F21 var meget forskellige, men de havde en stor omsorg og rummelighed for hinanden. Så til trods for, at det var et lille hold, så fungerede fællesskabet utrolig godt. De hyggede sig med hinanden, brugte hinanden og lærerne til samtaler og brugte tid på reflektion og fordybelse.

DET FIK DE MED

På Oasehøjskolen vil vi gerne danne unge mennesker, give dem bibelglæde, og udruste dem til livet. Vi ønsker at give dem et frikvarter - en tilbagetrækning, hvor der bliver tid til at finde ud af, hvem jeg selv er, og hvem Gud er.

Det er altid spændende om det lykkes! og hvad det er, eleverne tager med.

I den sidste tid evaluerer eleverne deres ophold. Det er altid utrolig givende at høre dem fortælle, hvad der har betydet noget, og hvad de gerne vil tage med videre.

Noget af det de fortalte var:

• Jeg har fået et nyt og andet gudsbillede.

• Jeg har fundet mine kreative sider frem.

• Jeg har haft nogle gode samtaler og har for første gang turde åbne op for, hvem jeg er.

• Jeg har genfundet mig selv som den, der er aktiv og kan lide sport.

• Jeg er blevet stærkere i min tro

• Jeg har indset, at jeg skal lytte mere til andre.

• Jeg har udviklet mig så meget og er blevet mindre usikker.

• Jeg er spontan, men har fundet ud af, at det er ok der ikke sker noget, og at man skal lægge mærke til alle de velsignelser man får fra Gud.

Nu er der sagt farvel til F21. Vi ønsker dem Guds rigelige velsignelse i deres liv.