Streg OH 1_edited.png

ANDERLEDES DAGE OG UGER

Oasehøjskolen_RAISFOTO_2021_078.jpg

I løbet af et højskoleophold har vi flere temauger med aktuelle emner.

For eksempel har vi en uge med titlen ”Grøn uge - bæredygtighed og forvalterskab”. En uge, hvor vi sætter fokus på vores ansvar for naturen. Er naturen min næste? Og hvis - hvad er så mit ansvar?

Der er forskellige spændende projekter, så få fingrene i jorden og gør noget aktivt for kloden.

TEMAUGER

Vi har forskellige temauger og dage, hvor vi sætter fokus på et bestemt emne og går dybere ned i f.eks. forvalterskab.

Yderligere laver vi vores egen teatergudstjeneste, har koncerter i parken og meget, meget mere.

Streg OH 1_edited.png
Streg OH 1_edited.png

På flere hold har vi lavet en alternativ teatergudstjeneste, som vi kalder Imagine. Her kombinerer vi kunst, gudstjeneste, det moderne udtryk og vidnesbyrdet.

 

Det er et  fælles kreativt projekt, med alt hvad det indebærer af musik, drama, visuel kunst, fotos, kunstinstallationer, vidnesbyrd, prædiken, mødeledelse, personlige stationer, café med mere.

 

I efteråret 21 tager vi på tur til København med vores Imagine gudstjeneste, som vi fremfører ved forskellige gudstjenester.

 

OaseHøjskolen_RAISFOTO_8391.jpg

TEATER

DSC_1179.JPG

Ofte arrangerer vi koncerter med forskellige kunstnere. På F21 havde vi Karl Kristian fra Hvide Sande og på E21 har vi planlagt en lovsangskoncert med Arvid Asmussen.

 

Arvid siger selv om sin lovsangskoncert:

” En lovsangskoncert med mig er både lytteoplevelse, fællessang og historiefortælling. Det er en aften, hvor mine lovsange og salmer blandes med fortællinger fra min bog ”Historier og sange om det bedste og det værste”. 

Glæd dig til gode koncertoplevelser på Oasehøjskolen.

KONCERT

Vi begynder altid et højskoleophold med en teambuilding dag. Her dyster I imod hinanden i jeres cellegrupper i sjove aktiviteter og lege.

Dagen slutter af med, at I sammen laver mad over bål.
 

Vi har også altid et outdoordøgn, hvor hele holdet tager afsted med vores outdoorlærer, for at komme tæt på naturen og finde sammen som hold. Det plejer altid at være super hyggeligt og sjovt.
 

OUTDOOR

DSC05692_edited.jpg

På efterårsholdet har vi altid en juleuge i begyndelsen af december.

 

I juleugen forbereder vi som højskolehold et julemarked og et juleshow, som vi afvikler om lørdagen.

 

Venner og familie vil blive inviteret, men i høj grad også lokalområdet; overskuddet vil netop gå til julehjælp til trængende familier i lokalområdet.

 

I den her uge har du mulighed for at melde dig på forskellige hold:  Musik, drama, juleløb, udsmykning, juleboder og julebag, og chancen for, du kommer i julehumør er ret stor.

JULEUGE

Tirsdag aftener er højskoleaftener. Her sker altid noget spændende. Det kan være Åben Scene, hvor vi optræder for hinanden, en  lovsangsaften, et spændende foredrag om venskab, om Grundtvig eller om lejrene i Syrien, en intim koncert, en mand/kvinde aften, hvor vi er opdelt og finder på noget fedt, eller det kan være
en fællessangsaften, hvor vi synger sange fra højskolesangbogen.

 

Der kan ske lidt af hvert på en højskoleaften.
 

OaseHøjskolen_RAISFOTO_6828.jpg

HØJSKOLEAFTEN