ANDERLEDES DAGE OG UGER

20200214_134845.JPG

TEMAUGER

I løbet af et højskoleophold har vi en eller flere temauger. Det varierer fra hold til hold, hvad emnet er

I efteråret 21 har vi en uge med titlen ”Grøn uge - bæredygtighed og forvalterskab”. Det vil være en uge, hvor vi sætter fokus på vores ansvar for naturen. Er naturen min næste? Og hvis - hvad er så mit ansvar?

 

Der vil være forskellige spændende projekter; , få fingrene i jorden og gøre noget aktivt for kloden.

TEATER

På flere hold har vi lavet en alternativ teatergudstjeneste, som vi kalder Imagine. Her kombinerer vi kunst, gudstjeneste, det moderne udtryk og vidnesbyrdet.

 

Det er et  fælles kreativt projekt, med alt hvad det indebærer af musik, drama, visuel kunst, fotos, kunstinstallationer, vidnesbyrd, prædiken, mødeledelse, personlige stationer, café med mere.

 

I efteråret 21 tager vi på tur til København med vores Imagine gudstjeneste, som vi fremfører ved forskellige gudstjenester.

 

DSC_0679.JPG
DSC_1179.JPG

KONCERT

Ofte arrangerer vi koncerter med forskellige kunstnere. På F21 havde vi Karl Kristian fra Hvide Sande og på E21 har vi planlagt en lovsangskoncert med Arvid Asmussen.

 

Arvid siger selv om sin lovsangskoncert:

” En lovsangskoncert med mig er både lytteoplevelse, fællessang og historiefortælling. Det er en aften, hvor mine lovsange og salmer blandes med fortællinger fra min bog ”Historier og sange om det bedste og det værste”. 

Glæd dig til gode koncertoplevelser på Oasehøjskolen.

OUTDOOR

Vi begynder altid et højskoleophold med en teambuilding dag. Her dyster I imod hinanden i jeres cellegrupper i sjove aktiviteter og lege.

Dagen slutter af med, at I sammen laver mad over bål.
 

Vi har også altid et outdoordøgn, hvor hele holdet tager afsted med vores outdoorlærer, for at komme tæt på naturen og finde sammen som hold. Det plejer altid at være super hyggeligt og sjovt.
 

IMG_20210615_215400.jpg
DSC05692_edited.jpg

JULEUGE

På efterårsholdet har vi altid en juleuge i begyndelsen af december.

 

I juleugen forbereder vi som højskolehold et julemarked og et juleshow, som vi afvikler om lørdagen.

 

Venner og familie vil blive inviteret, men i høj grad også lokalområdet; overskuddet vil netop gå til julehjælp til trængende familier i lokalområdet.

 

I den her uge har du mulighed for at melde dig på forskellige hold:  Musik, drama, juleløb, udsmykning, juleboder og julebag, og chancen for, du kommer i julehumør er ret stor.

HØJSKOLEAFTEN

På højskoleaftener sker der forskellige ting. Det kan f.eks.være Åben Scene, hvor vi optræder for hinanden, en  lovsangsaften, et spændende foredrag om venskab, om Grundtvig eller om lejrene i Syrien, en intim koncert, en mand/kvinde aften, hvor vi er opdelt og finde på noget fedt, eller det kan være
en fællessangsaften, hvor vi synger sange fra højskolesangbogen.

 

Som du kan se, så kan der ske lidt af hvert på en højskoleaften.
 

DSC_0187_edited.jpg